Suroviny pro 2 porce
Lze použít světlá treska, platýs, pangasius, halibut, tilápie atp.
2porce
Postup přípravy
a restujeme 1 minutu. Snížíme teplotu a přilijeme obě omáčky, množství upravíme podle chuti a přilijeme limetovou šťávu a lžíci vody, promícháme a zredukujeme do potřebné hustoty. Krok 3: Filety podáváme na jednu porci dva kusy na jasmínové rýži, polité omáčkou a posypané koriandrem. Podle chuti si každý pokape ještě limetkovou šťávou nebo přidá chilli.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Moje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 1 hodinou
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 5 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 12 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 38 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 2 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Suroviny:
ryba,
sůl mořská,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
zázvor čerstvý,
cibulka jarní,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová sladká,
ústřicová omáčka,
šťáva limetková,
koriandr čerstvý,
Komentáře (5)