Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 630 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 600 min

630 min (30 min příprava + 600 min tepelná úprava)

29. 1. 2023 00:07

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Victor Hugo

18. 1. 2024 02:10

9 hodin na high? Není to moc? Já jen jestli se ta zelenina nerozvari...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí na polévku, sádlo, kost hovězí morková, cibule, mrkev, petržel, bulva celerová, řepa červená, brambory, zelí hlávkové, protlak rajčatový, bobkový list, koření nové koření, pepř, vývar hovězí, mouka hladká, smetana zakysaná, kopr

TopRecepty.cz

Boršč z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5Z34