Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je promícháte v marinádě a dáte do košíku propéct. Během chvilky máte chutnou přílohu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 1 950 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,57 g |
Tuky | 2,61 g |
Vláknina | 14,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 92,33 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Hmotnost surovin a teplota pečení je orientační. Řiďte se zkušeností vlastní fritézy. Do marinády můžete přidat bylinky nebo jiné koření. Brambory nejsou extra křupavé, ale jsou velmi chutné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 10. 2023 08:22
11. 10. 2023 20:18
11. 10. 2023 19:15
11. 10. 2023 17:48
11. 10. 2023 17:44
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 47 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 51 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory, tatarská omáčka, česnek sušený, paprika sušená uzená, hořčice, kmín mletý, sůl
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RBJ
5 názorů