Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 163 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám horkovzdušnou fritézu s obsahem 3,5 l.
Brambory (ve slupce) i klobásu jsem měla uvařenou z předešlého dne, tak to byla opravdu rychlovka.
Aby se mi s miskou snadněji manipulovalo, tak jsem přeložila papír na pečení a misku podložila.
Kdyby jste chtěli udělat najednou 2 porce, tak všechny suroviny po dvou kusech musíte naskládat buď na papír nebo na alobal a opatrně přemístit do děrovaného koše.
Teplota i čas jsou stejné jako u 1 porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:04
8. 12. 2023 20:48
Děkuji, Drahuško,za Tvé nápady
8. 12. 2023 20:24
8. 12. 2023 09:21
24. 3. 2023 23:36
24. 3. 2023 20:44
24. 3. 2023 20:40
24. 3. 2023 19:25
24. 3. 2023 03:16
23. 3. 2023 21:11
Jinak dávám suroviny přímo do děrovaného koše,nebo do nízkého kulatého pekáčku,který jsem si přikoupila
23. 3. 2023 21:03
22. 3. 2023 14:59
Ještě se zeptám - má nějaký zvláštní význam, že jídlo dáváš v kameninové misce do drátěného koše, nikoliv suroviny rovnou do nádoby HF?
22. 3. 2023 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 30 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
7 receptů z horkovzdušné fritézy: Snadno, zdravě a chutně připravíme maso, sýry, nebo buchty
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: sýr camembert, brambory, klobása, cibulka jarní, sádlo, sůl
Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6g2V
13 názorů