Domácí švestková povidla
Závěr léta se nese zpravidla v duchu zpracovávání úrody a přípravě na zimu. Švestky právě dozrávají a je tedy čas z nich kromě jiného připravit také povidla. S kořením a kapkou rumu budou dělat parádu hlavně na buchtách a v koláčích.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 675 kJ / 1 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 0,08 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 263,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYE2
Moje poznámka
Domácí švestková povidla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNYE2
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 7 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 8 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 8 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 3 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 5 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 5 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 7 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 7 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 9 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 9 hodinami
Suroviny:
švestky,
cukr,
rum,
koření
Komentáře