Houbičky bílé shimeji na cibulce
Houba Shimeji neboli líhovec moučný je oblíbená v japonské kuchyni. S cibulkou, mrkví a zelím z ní během chvilky vytvoříte výborné jídlo, které můžete použít jako přílohu nebo jako hlavní chod s nudlemi nebo rýží.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,94 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 12,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je můj vlastní, koupila jsem houbičky a ostatní bylo co dům dal. Nudle jsem použila domácí ze špaldové mouky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 9 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 33 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 37 minutami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 2 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slyšeli jste už o houbové drti? Jedná se o lahodné koření, které dodá bramboračce správný šmrnc
Jak nakrájet zelí jako v restauraci. Obdobně zpracujete i kapustu
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Suroviny: cibule šalotka, olej olivový, mrkev, zelí, česnek, omáčka rybí, pepř mletý, koriandr čerstvý
Houbičky bílé shimeji na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY8yp
0 názorů