Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Podzimní čas s sebou nese chutě lesa, zvěřiny a lesních plodů. Nevadí pokud nemáte zrovna v rodině nimroda, i z hovězího masa lze připravit úžasné jídlo s akcentem divočiny. Postará se o to jalovec a brusinky, které vyladí jídlo ke spokojenosti.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 943 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,36 g |
Tuky | 50,69 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do omáčky lze přidat smetanu, citron apod, nedávala jsem ani nezahušťovala, omáčku zahustila rozmixovaná cibule se zeleninou. Kdo má potřebu zahustí jíškou nebo záklechtkou a provaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 19:25
11. 10. 2023 19:20
11. 10. 2023 17:40
11. 10. 2023 13:23
11. 10. 2023 07:56
11. 10. 2023 06:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 23 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 45 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Desatero rad na téma noky a nočky: Seznámíme vás s jejich přípravou, podáváním a uchováním
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, sůl, pepř mletý, sádlo, špek, cibule, mrkev, bulva celerová, pasta papriková, hořčice, cukr, bobkový list, jalovec, rozmarýn, vývar masový, brusinky,
Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk2Lp
6 názorů