Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude společně s hebkou kaší z brambor a celeru lahodit chuti i zraku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 093 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,93 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 100,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace - Prima Fresh , upraveno dle chuti a potřeby .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2023 20:20
18. 9. 2023 20:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 26 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 13 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej, cibule, česnek, pasta rajčatová, víno červené, sůl, pepř mletý, tymián, brambory, bulva celerová, sůl, máslo, smetana ke šlehání
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8ZV
2 názory