Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Přípravy hovězího masa se není nutné obávat. Plátky libového masa lze připravit upečením v pánvi, se zeleninou, na víně a s rajčatovou pastou. Výsledný pokrm vás potěší jeho chutí, výživností a také dalšími spokojenými strávníky u stolu.
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Moje poznámka
Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRv6P
Nejnovější recepty
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 1 hodinou
Chalupářská játra
Přidáno před 1 hodinou
Jarní ptáček
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 4 hodinami
Tortillový koláč s vejci a ředkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Mini tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 39 minutami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 41 minutami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 1 hodinou
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 2 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 2 hodinami
Barevné makronky
_Daniela_ před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
Ennia před 4 hodinami
Vepřové na houbách a zeleném kari
trdlo před 5 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
veronika_straka před 5 hodinami
Bramboračka
david.k před 5 hodinami
Suroviny:
plec hovězí,
olej,
špek,
cibule šalotka,
žampióny,
mrkev,
petržel,
celer,
celer,
pasta rajčatová,
víno červené,
bobkový list,
tymián,
rozmarýn,
pepř,
sůl,
vývar hovězí,
máslo
Komentáře (2)