Hovězí steak s liškami na víně
Na dokonalý hovězí steak nemusíte nutně do restaurace. Připravte si jej u vás doma, propečený podle vaší chuti. Přelít jej pak můžete lahodnou omáčkou z restovaných lišek. Chuť hub doladí kmín, bílé víno a kousek másla na závěr.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 24 548 kJ / 5 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,20 g |
Tuky | 632,52 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,24 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2023 11:50
veronika_straka (moderátorka): díky za komentář a určitě to stojí za zkoušku, hlavně mít dobré maso. přeji krásný den
12. 9. 2023 11:41
Maruško, to vypadá naprosto famózně! a přitom tak snadná příprava, že bych si na ten steak troufla i já
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 41 minutami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 23 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 10 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 13 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 13 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zatáhnout maso? Díky osvědčenému postupu získá nahnědlou kůrčičku a výbornou chuť
5 častých chyb při přípravě steaků: Na co si dát pozor, aby byly steaky dokonalé
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej olivový, máslo, sůl hrubá, pepř, houby lišky, máslo, cibule šalotka, česnek, kmín celý, víno bílé, sůl, pepř mletý, vývar masový, máslo, petrželka
Hovězí steak s liškami na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRY4Y
2 názory