Jablečno-rybízový koláč
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 20 174 kJ / 4 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,77 g |
Tuky | 163,05 g |
Vláknina | 49,60 g |
Cholesterol | 802 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 719,03 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2023 10:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 6 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Právě bylo uvařeno:
Skořicové šneky
Petra Dvor. uvařila před 11 minutami
Piškotový korpus
Standula002 uvařila před 41 minutami
Vepřové kostky na houbách
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
Carolka409 uvařil před 2 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova uvařila před 2 hodinami
Rybí salát podle ČSN z roku 1967
Alvinsatya uvařil před 2 hodinami
Pfeferonový (feferonový) salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 3 hodinami
Banánová bábovka
Babicka32 uvařila před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Alvinsatya uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, jogurt, olej, vejce, prášek do pečiva, jablko, rybíz červený
Jablečno-rybízový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR2r5
1 názor