Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
S pomocí horkovzdušné fritézy připravíte rodině rychlou a chutnou pomazánku, kterou lze využít jak za tepla, tak po vychladnutí. Pomazánka je velmi variabilní, můžete jí dochutit surovinami, které zrovna čekají na zpracování ve vaší chladničce.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Moje poznámka
Jednoduchá vajíčková pomazánka z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERGxY
Nejnovější recepty
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 10 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 7 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 5 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 6 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 6 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 9 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 9 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Edibara před 18 hodinami
Krkovice v rumu s čerstvými švestkami
Danna před 20 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Vladka321 před 22 hodinami
Suroviny:
vejce,
sýr měkký tavený,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
pažitka,
sýr strouhaný
Komentáře (2)