Jehněčí na červeném víně
Jehněčí na červeném víně je pomalu tažené maso s bohatou a voňavou omáčkou. Víno dodá jehněčímu masu hloubku chuti a dlouhé vaření zajistí, že maso zůstane krásně šťavnaté, křehké a bude se doslova rozpadat na jazyku.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Moje poznámka
Jehněčí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxM97
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 15 minutami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
Jajav před 12 minutami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 19 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 50 minutami
Cuketová krémová polévka
dejna před 1 hodinou
Čokoládový piškot
Monkrizova před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Paion před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
IRBONA před 2 hodinami
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 2 hodinami
Suroviny:
maso jehněčí,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)