Klobásy
Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale podle dobře popsaného receptu je pak už zvládne udělat téměř každý.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 64 785 kJ / 15 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 774,75 g |
Tuky | 1 346,38 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 2,31 g |
Sodík | 42,94 g |
Sůl | 105,00 g |
Sacharidy | 59,25 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 11:52
Marie Svarcova: přesně tak tyhle klobásy děláme jen v menším, pouze těch 5 kg, víc nám nevejde do našeho udícího komína. Takže je relativně máme co chvíli, ale vůbec nám to nevadí, naopak!
29. 4. 2024 17:16
Nejlepší klobásky jsou ty domácí - kdysi jsme dělávali zabíjačky a byly to samé dobroty .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 11 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 8 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 12 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 13 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 15 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 18 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, maso hovězí, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, česnek, vývar masový,
Klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31wVn
2 názory