Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Tento recept je plný nejen masa, ale také zeleniny, což je typické pro balkánskou kuchyni. Plátky kotlety podusíme s cibulí a kořením a poté k nim přidáme papriky a rajčata. Jako příloha se výborně hodí brambory nebo rýže.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,27 g |
Tuky | 17,61 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 43,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept byl vystřižen ze starého časopisu, lze dělat s různými obměnami i z jiného masa nebo s přidáním jiné zeleniny.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2023 19:33
17. 11. 2023 18:46
3. 7. 2023 17:41
3. 7. 2023 13:21
3. 7. 2023 12:17
3. 7. 2023 12:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 15 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 16 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 11 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat
Další recepty
Suroviny: krkovice s kostí, sůl, pepř mletý, sádlo, cibule, česnek, koření paprika maďarská, paprika sušená pálivá, koření čubrica, paprika čerstvá červená, rajče, pasta rajčatová, cukr, voda
Kotletky z krkovice na zelenině v balkánském stylu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5xDl
6 názorů