Kung-pao s květákem a hlívou
Kung-pao s květákem a hlívou je vegetariánská variace na tradiční asijský pokrm. Příprava je velmi snadná a rychlá a pokrm je velmi zdravý. Věřte, že i na pokrmu bez masa si skvěle pochutnáte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 990 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,24 g |
Tuky | 34,03 g |
Vláknina | 17,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 24,34 g |
Postup přípravy
Krok 1: Květák rozebereme na malé růžičky, které povaříme 5 minut ve slané vodě.
Krok 2: Na 2 lžicích oleje postupně opečeme květák, hlívu a arašídy a dáme bokem.
Krok 3: Do pánve přidáme zbytek oleje a opečeme na proužky nakrájenou cibuli, až zesklovatí, přidáme plátky česneku a nakrájené papriky, osolíme, okořeníme, zalijeme sójovou omáčkou a podusíme, až se vydusí všechna tekutina.
Krok 4: K zelenině přidáme květák, hlívu, arašídy a ještě chvilku prohřejeme.
Zveřejněno 16. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kung-pao s květákem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vRN
Moje poznámka
Kung-pao s květákem a hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2vRN
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 10 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 15 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 2 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 3 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 5 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 7 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 7 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 8 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 10 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 10 hodinami
Suroviny:
květák,
hlíva ústřičná,
cibule červená,
paprika čerstvá žlutá,
arašídy,
olej,
sojová omáčka světlá,
sůl,
pepř mletý,
česnek
Komentáře (3)