Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři
Kampotský fermentovaný pepř je úžasné ochucovadlo pro milovníky pikantní chutí. Připravte si s jeho použitím kuřecí prsa s jemnou smetanovo-pepřovou omáčkou a pochopíte, proč je tolik oblíbenou surovinou. Měkký, přitom příjemně štiplavý.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,51 g |
Tuky | 83,10 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 321 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 10,79 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je můj vlastní, mám ráda chuť měkkého fermentovaného kampotského pepře a pár lístků máty dodá svěžest. Koupit se pepř dá na internetu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 6 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 9 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 9 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 9 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, koření steakové, olej olivový, pepř, omáčka worcesterová, smetana ke šlehání, koření, máta čerstvá
Kuřecí nudličky na fermentovaném kampotském pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr10n
0 názorů