Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar do zásoby

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 840 min Doba tepelné úpravy: 840 min Doba tepelné úpravy jak vaření polévky, tak i zavařování. Bez 24 hodinové přestávky mezi sterilováním.

840 min (840 min tepelná úprava, Doba tepelné úpravy jak vaření polévky, tak i zavařování. Bez 24 hodinové přestávky mezi sterilováním.)

3. 4. 2023 19:45

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 151 kJ / 5 294 kcal
Bílkoviny750,98 g
Tuky250,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,25 g
Sodík 5,22 g
Sůl13,00 g
Sacharidy8,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vody dáme podle kapacity pomalého hrnce tak, aby bylo maso ponořené. Já mám PH na 3,5 l.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 4. 2023 16:47

Marie Svarcova: Jaromira18: Moc děkuji:-8:-K

Jaromira18 Jaromira18

4. 4. 2023 16:34

Polévky z vývaru máme nejraději.:yes::yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 4. 2023 07:35

:-)<3:yes::-K také mám zásobu ale zredukuji vývar a dám v zipsáčku do mrazáku. Dle potřeby opět naředím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kost, cibule, sůl, koření nové koření, pepř, voda

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar do zásoby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6qqJ