Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Lišky se skvěle hodí zejména do pokrmů se smetanovým základem. Jejich specifická chuť a aroma se však krásně projeví i v kombinaci se slaninou a cibulkou. Jednoduchý a lahodný pokrm, můžete servírovat s oblíbenou zeleninou.
Postup přípravy
Krok 1: Lišky očistíme a ty větší rozkrojíme na půlky.
Krok 2: Na pánvi rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, lžičku ghí a orestujeme dozlatova.
Krok 3: Přidáme lišky, posypeme kmínem a 10 minut opékáme.
Krok 4: Ke konci osolíme a podáváme se zeleninou.
Zveřejněno 4. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Moje poznámka
Lišky na slanině (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wYQm
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 6 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 7 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno 22. 6. 2025 17:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 11 minutami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 21 minutami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 51 minutami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 1 hodinou
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 1 hodinou
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 2 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Suroviny:
houby lišky,
slanina farmářská,
cibule,
ghee,
sůl,
kmín drcený
Komentáře (1)