Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Lahodné spojení korpusu z karamelových sušenek, jemného tvarohového krému, šťavnaté jablečné vrstvy a křupavé drobenky. Dort navíc krásně voní perníkovým kořením. Ochutnejte a určitě nebudete litovat.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Moje poznámka
Lotus cheesecake s jablky a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R68wY
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 20 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 10 minutami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 1 hodinou
Velikonoční hlavička
ivka315 před 2 hodinami
Zapečené žampiony s Nivou
oligarda před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 5 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 5 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 6 hodinami
Jednoduché langoše
Veronika_1 před 6 hodinami
Suroviny:
sušenky karamelové,
máslo,
tvaroh plnotučný,
tvaroh polotučný,
smetana zakysaná,
vejce,
koření do perníku,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
jablko,
med,
pudink vanilkový,
koření do perníku,
sušenky karamelové,
máslo,
cukr,
mouka hladká
Komentáře (1)