Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Meruňkový koláč na plech

Dozrávající meruňky a jejich vůně vítá léto v plném proudu. Můžeme z nich vykouzlit mnoho různých koláčů, buchet a knedlíků. V tomto receptu přinášíme klasický koláč na plech, který je pokrytý půlkami čerstvých meruněk a zasypán drobenkou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

31. 5. 2023 06:45

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 629 kJ / 4 692 kcal
Bílkoviny83,73 g
Tuky205,32 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 734 mg
Sůl1,72 g
Sacharidy618,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

31. 5. 2023 21:22

Anna Kocikova: s meruňkami je nejlepší, jinak dávám i jiné ovoce. :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 5. 2023 19:37

Romanko,meruňkový mám moc ráda:-Q:-K

RubyRom RubyRom

31. 5. 2023 17:53

zdenka.s: No já ho dělám vždy z čestvého ovoce, ale myslím, že kompot není problém, jen ho nechte dobře okapat. :-K

zdenka.s zdenka.s

31. 5. 2023 17:46

RubyRom: moc pěkný koláč :yes: ráda bych upekla , můžu použít kompot ,mám jich dost ještě od loňska ,děkuji :-K

RubyRom RubyRom

31. 5. 2023 16:24

Marie Svarcova: Moc děkuji, u nás velmi oblíbený koláč.

Marie Svarcova Marie Svarcova

31. 5. 2023 11:58

:-)<3:yes::yes: Skvělý, rychlý a výborný koláč :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, cukr krupice, vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl, kypřící prášek, meruňky, mouka polohrubá, cukr krupice, ghee, mouka

TopRecepty.cz

Meruňkový koláč na plech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR8EN