Mušle na víně
Milujete mořské plody? Slávky jsou nízkokalorické a hodnotné jídlo, které je jednoduché, lahodné a rychle hotové. Překvapte své blízké výborným a originálním jídlem, které se třeba stane součástí vašeho jídelníčku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 215 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,20 g |
Tuky | 130,28 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 52,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept najdete také jako obvykle i s fotopostupem na www.mojetara.cz/recipe/musle-na-vine-slavky-jako-v-recku-udelejte-si-doma-pecku/
Slávky jsou u nás dostupnější zmrazené.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Česnek v naší kuchyni: Jak ho správně používat při vaření, abychom z něho měli co největší užitek
Další recepty
Suroviny: slávky, olej olivový, cibule šalotka, česnek, petrželka, víno bílé suché, pepř, sůl, bageta
Mušle na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxj33
0 názorů