Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané vepřové řízky s oregánem

Klasické řízky má rád skoro každý. Můžeme je ale ještě vylepšit tak, že je den předem naložíme do jednoduché jogurtové marinády. Díky tomu budou křehké, šťavnaté a budou mít jemnější chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby chlazení v lednici

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby chlazení v lednici)

4. 6. 2023 12:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 105 kJ / 503 kcal
Bílkoviny33,39 g
Tuky32,54 g
Vláknina2,98 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy18,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 6. 2023 16:16

Marie Svarcova: Když nemám jogurt tak dávám do kefíru. Řízky jsou pak opravdu křehké a šťavnaté:yes:Romanko máš to pěkné:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 6. 2023 18:38

:-)<3:yes::yes: super z jogurtu s česnekem jsou měkoučké a šťavnaté ani jinak nedělám. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: jogurt bílý, olej olivový, česnek, koření oregáno sušené, pečeně vepřová, vejce, sůl, pepř, strouhanka, sádlo

TopRecepty.cz

Nakládané vepřové řízky s oregánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Dk1mq