Pečená králičí stehna na víně a olivách
Králičí stehna na středomořský způsob si můžete připravit třeba k víkendovému obědu, ale hodí se i pro slavnostní příležitosti. Doměkka upečené králičí maso s rajčatovou omáčkou a olivami má díky bylinkám a červenému vínu výraznou a lahodnou chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená králičí stehna na víně a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85oB
Moje poznámka
Pečená králičí stehna na víně a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85oB
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 20 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 32 minutami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 35 minutami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 3 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 4 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 5 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
máslo,
cibule,
protlak rajčatový,
česnek,
víno červené,
olivy zelené,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
rozmarýn
Komentáře