Pomazánka z pomalu pečeného bůčku
Pomazánky jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Připravte tuto pomazánku z pomalu pečeného bůčku s kořením a bílým vínem. Využít můžete pečení v klasické troubě nebo v pomalém hrnci. Uložit ji pak můžete ve sklenicích do lednice.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 20 243 kJ / 4 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,27 g |
Tuky | 445,79 g |
Vláknina | 8,61 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 7,01 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 22,35 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2023 15:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 6 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 49 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím namazat topinky. Někdo to rád pikantní! Toto jsou nejoblíbenější pomazánky
Na rychlé oloupání cibule pomáhají různé vychytávky. Vyberte si tu, která vám nejlépe vyhovuje
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Další recepty
Suroviny: bůček bez kosti, sádlo, víno bílé, cibule, česnek, bobkový list, sůl, tymián, pepř
Pomazánka z pomalu pečeného bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yQYK
1 názor