Předkrm z marinovaného lososa
Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v koření a kopru, kdy jej stačí jen průběžně otáčet. Výborně se k němu hodí i hořčicová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 933 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 19,20 g |
Vláknina | 2,59 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 24,30 g |
Sůl | 60,71 g |
Sacharidy | 68,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Předkrm z marinovaného lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZxQ
Moje poznámka
Předkrm z marinovaného lososa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZxQ
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 3 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 1 hodinou
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 3 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 3 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 3 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 3 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 3 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 3 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 4 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 4 hodinami
Suroviny:
losos,
cukr krupice,
sůl,
pepř celý,
koriandr,
kopr,
smetana zakysaná,
majonéza,
hořčice dijonská,
ocet jablečný,
pečivo
Komentáře (4)