Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 220 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby marinování masa

220 min (40 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

9. 1. 2023 11:16

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 625 kJ / 3 734 kcal
Bílkoviny238,66 g
Tuky223,99 g
Vláknina20,96 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 3,88 g
Sůl9,40 g
Sacharidy66,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept mám od kamaráda z Francie, několikrát jsem ho vařil a je to skvělé. Proto se s vámi o něj rád podělím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bofinka

12. 1. 2023 12:23

Pekny recept, jen by to chtelo upravit jeho nazev, protoze gulas to samozrejmne neni, nebot v nem chybi to zasadni pro tento pokrm, tedy paprika!
Ve Francii se mu rika daube, odvozeno od od keramicke nadoby - daubière, ve ktere se od nepameti pripravoval www.remember-provence.com/fr/cuisine/poterie-culinaire-de-vallauris/daubiere-en-terre-fabriquee-a-vallauris-poterie-culinaire.html

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: hovězí zadní, mrkev, cibule, česnek, víno červené, koření hřebíček, tymián, bobkový list, kůra pomerančová, slanina uzená, protlak rajčatový, mouka hladká, olej olivový, petrželka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Provensálský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR2vz