Pstruh na bylinkách
Pstruh patří mezi lososovité dravé ryby s lahodným a jemným masem. Stačí mu tak velice jednoduchá úprava. Pstruhy naplníme a potřeme směsí oleje, česneku a koření. Na grilu pak zprudka opečeme a v troubě s máslem dopečeme.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Moje poznámka
Pstruh na bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpnBm
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 7 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 16 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 6 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 6 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 6 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 8 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 8 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 10 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 10 hodinami
Suroviny:
pstruh,
olej olivový,
máslo,
sůl,
kmín celý,
pepř mletý,
česnek,
rozmarýn,
tymián,
tráva citronová
Komentáře