Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Naše babičky uměly využít opravdu všechny zbytečky a poživatelné části drůbeže. Někdy může být i zbytkové jídlo dokonce voňavější a chuťově skoro lepší, než původní zdrojový pokrm. Navíc se můžeme pokusit být také - moderně řečeno - zero waste.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 215 kJ / 1 485 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 3,36 g |
Vláknina | 17,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 325,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPm0W
Moje poznámka
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPm0W
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno 6. 6. 2025 13:52
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na houbách a na smetaně
bobnak před 33 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
DominKuchtik před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Pavluska75 před 1 hodinou
Likérové špičky
Nanina před 1 hodinou
Kuřecí játra v marinádě
Trol60 před 2 hodinami
Buchty na páře
Tynaja před 2 hodinami
Brokolice a brambory v pekáči
doval před 3 hodinami
Bezinková limonáda
NIDEC před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Lucia81 před 4 hodinami
Lehký tvarohový koláč
jana1974 před 4 hodinami
Suroviny:
skelet kachní,
rýže,
směs zeleninová,
sůl,
pepř mletý,
voda,
sýr
Komentáře (3)