Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 005 kJ / 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,40 g |
Tuky | 6,34 g |
Vláknina | 2,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,04 g |
Sacharidy | 96,00 g |
Postup přípravy
Namočit do vody cca 5-8 hodin. Krok 2: Přidat olej a sůl do namočené rýže.
Bez vyprání - musí zůstat prachová složka.
Rozmixovat za mokra na jemnou krupici v téže vodě. Krok 3: Pouze lít 4 lžíce těsta ze spodu nádoby na mírně předehřátou pánev - těsto je samonivelační - tlouštka 3 mm, průměr 10 cm.
Péct jednostranně 8 min. pod pokličkou. Vyklepat vodu po 4 minutách.
Na povrchu puchýře, někdy popraskané.
Dole náběh na světle hnědé skvrny.
Zveřejněno 8. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Senbei falešný - japonský rýžový suchar, placka, základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6gEz
Moje poznámka
Senbei falešný - japonský rýžový suchar, placka, základní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6gEz
Nejnovější recepty
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 2 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 7 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 3 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 4 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 4 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 5 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 6 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 7 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 16 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 17 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 19 hodinami
Suroviny:
rýže dlouhozrnná,
voda,
olej,
sůl
Komentáře