Španělské gazpacho
Španělská studená polévka gazpacho je jako stvořená pro horké dny. Připravíme ji z čerstvé zeleniny, kterou rozmixujeme, vychladíme a podáváme s opečenou bagetkou. Polévka je osvěžující a poslouží jako velmi lehký hlavní chod nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,85 g |
Tuky | 31,83 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Moje poznámka
Španělské gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6LMO
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 5 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 5 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 5 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 42 minutami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 3 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 5 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 5 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 6 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 6 hodinami
Suroviny:
rajče,
paprika,
okurka salátová,
cibule šalotka,
česnek,
olej olivový,
ocet vinný červený,
sůl,
pepř mletý,
chilli,
bazalka čerstvá,
bageta,
pesto bazalkové,
okurka salátová
Komentáře