Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)

Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kapie.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 2. 2023 00:06

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

8. 2. 2023 13:20

Marie Svarcova: tak to je fakt nespravedlivé, ale chlapi to mají s hubnutím snadnější. Mají lepší spalování. Já jsem dělenkou zhubla za rok 25 kg, ale pak se to zastavilo a nešlo dolů ani deko. Přestala jsem a kila se mi vrátila. Ale občas něco děleného udělám jako lehkou stravu a mám stále skupinu dělené stravy, kterou jsem kdysi založila a stále funguje.

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 2. 2023 09:01

:-)<3:yes::yes: zajímavé a určitě velmi chutné :-K Dělenou stravu bych mohla ale jen zv. , před 25 roky jsem ji držela také (móda) a přibrala jsem 2 kg a můj muž si tajně k ro. dávál grilované kuře a zhubl 1 kg - nespravedlivé :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, máslo, žampióny, kapie, maso uzené, sýr tvrdý, vejce, petrželka zelená, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBgk2