Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Při přípravě vepřové pečeně se občas stane, že je maso příliš suché. Díky delší přípravě v pomalém hrnci se toho ale nemusíte obávat. Šťavnaté maso s výbornou šťávou ochucenou hořčicí a okurkami si vychutnáte s rýží nebo s knedlíkem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 669 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,13 g |
Tuky | 141,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 10,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 6. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER8n0
Moje poznámka
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER8n0
Nejnovější recepty
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 12 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 20 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno 12. 6. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 24 minutami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 38 minutami
Borůvkový táč
Eviip před 46 minutami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 3 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 5 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 6 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 7 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 8 hodinami
Suroviny:
kost,
okurky sterilované,
cibule,
olej,
špek,
hořčice,
voda,
máslo,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (7)