Vepřové ptáčky na víně
Jeden z tradičních pokrmů naší kuchyně jsou ptáčci. Zarolovaný plátek masa, který je plněný zpravidla vejcem, okurkou a uzeninou. V tomto receptu použijeme vepřovou kýtu, kterou naplníme a podusíme doměkka. Masovou šťávu pak doplníme červeným vínem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 694 kJ / 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,97 g |
Tuky | 15,32 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 15,20 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2024 16:08
Máš je krásné. Lákavé…
31. 1. 2024 17:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 minutami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 30 minutami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 33 minutami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 37 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 42 minutami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 1 hodinou
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 1 hodinou
Chutné vafle
Lucie1989 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánka
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
tomekat uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso vepřové z kýty, sůl, pepř mletý, hořčice dijonská, vejce, okurky sterilované, klobása, špek, cibule, protlak, víno červené, vývar masový, mouka hladká
Vepřové ptáčky na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bpn
2 názory