Vepřové řízky z naložené pečeně pečené v pečence
Řízky jako dech, křehké a propečené získáte, pokud se pustíte do našeho receptu. Maso naložené v kefíru a podmáslí marinováním zkřehne, pečením se pak dotáhne do dokonalé kondice. Přidejte vhodnou přílohu a můžete začít hodovat!
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,76 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Řízy můžeme postupně dopéct v klasické troubě, ale mě se nechtělo pro pár kousků zapínat velkou troubu s odběrem 2100 W.
Pečenka je něco jako remoska, jen má čtvercový tvar a odběr 475 W. Já mám střední velikost, objem 4,3 l a rozměry 28 x 28 x 11 cm.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2023 21:23
Tonja: Ano,je.Mám to uvedeno v poznámce
10. 12. 2023 12:14
10. 12. 2023 09:46
9. 12. 2023 21:26
9. 12. 2023 21:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 23 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 36 minutami
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 41 minutami
Výpečky
Walderama08 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
VaclavKo uvařila před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
Rudischova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Další recepty
Suroviny: řízky, kefír, česnek granulovaný, zázvor mletý, sůl, vejce, strouhanka, tuk na smažení
Vepřové řízky z naložené pečeně pečené v pečence
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82MOW
5 názorů