Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňáky od Michaely

Tradiční zelňáky jsou specialita z jižních Čech, kterou připravíme z kysaného zelí, mouky a sádla. Pro vůni a chuť přidáme také kousky uzeného masa. Kynutí je sice delší proces, nicméně výsledek v podobě luxusních placek stojí za to.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 190 min Doba přípravy: 150 min Doba tepelné úpravy: 40 min

190 min (150 min příprava + 40 min tepelná úprava)

31. 1. 2023 16:29

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 331 kJ / 1 991 kcal
Bílkoviny65,96 g
Tuky71,42 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 119 mg
Sodík 6,07 g
Sůl15,00 g
Sacharidy260,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to trochu zdlouhavá práce, ale výsledek stojí za to, jsou luxusní.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, voda, sádlo, kmín celý, sůl, cukr, droždí, maso uzené, zelí kysané, cibule, máslo

TopRecepty.cz

Zelňáky od Michaely

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z64jE