Zelné flíčky s houbami
Klasické šunkofleky jsou vděčným a oblíbeným pokrmem, který všichni dobře známe. Vyzkoušejte však jejich vegetariánskou verzi s houbami a bílým zelím. Vše společně pak, zalité smetanou, dáme zapéct dozlatova do trouby.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 280 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,11 g |
Tuky | 65,72 g |
Vláknina | 39,53 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 272,18 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z internetu - Prima Fresh
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 8. 2023 10:15
Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji za komentář. Ano je to moc dobré v různých variantách, u nás velmi oblíbené.
19. 8. 2023 09:28
to je jedno z mých oblíbených jídel - lepší než s masem , někdy dělám jen se zelím nebo jen s houbami ale mám ráda všechny varianty.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 53 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Jak dlouho namáčet sušené houby? Mají intenzivní vůni a výraznou barvu. Po namočení je použijeme jako čerstvé
Kam se hodí která smetana. Potřebujeme ji k zapékání, do omáček i polévek. Poradíme, jakou zvolit, aby se pokrm nesrazil
Další recepty
Suroviny: flíčky, houby sušené, cibule, zelí bílé hlávkové, kmín mletý, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý, voda, sádlo
Zelné flíčky s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZ62
2 názory