Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 163 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám horkovzdušnou fritézu s obsahem 3,5 l.
Brambory (ve slupce) i klobásu jsem měla uvařenou z předešlého dne, tak to byla opravdu rychlovka.
Aby se mi s miskou snadněji manipulovalo, tak jsem přeložila papír na pečení a misku podložila.
Kdyby jste chtěli udělat najednou 2 porce, tak všechny suroviny po dvou kusech musíte naskládat buď na papír nebo na alobal a opatrně přemístit do děrovaného koše.
Teplota i čas jsou stejné jako u 1 porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:04
8. 12. 2023 20:48
Děkuji, Drahuško,za Tvé nápady
8. 12. 2023 20:24
8. 12. 2023 09:21
24. 3. 2023 23:36
24. 3. 2023 20:44
24. 3. 2023 20:40
24. 3. 2023 19:25
24. 3. 2023 03:16
23. 3. 2023 21:11
Jinak dávám suroviny přímo do děrovaného koše,nebo do nízkého kulatého pekáčku,který jsem si přikoupila
23. 3. 2023 21:03
22. 3. 2023 14:59
Ještě se zeptám - má nějaký zvláštní význam, že jídlo dáváš v kameninové misce do drátěného koše, nikoliv suroviny rovnou do nádoby HF?
22. 3. 2023 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 53 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 9 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr camembert, brambory, klobása, cibulka jarní, sádlo, sůl
Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6g2V
13 názorů