Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
S pomocí moderních kuchyňských spotřebičů je příprava tohoto jednoduchého bezmasého pokrmu ještě lehčí a rychlejší, než při klasickém vaření. Úspora energie a minimum použitého nádobí je velmi příjemný bonus k chutnému jídlu.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 636 kJ / 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,63 g |
Tuky | 34,69 g |
Vláknina | 36,10 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 85,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory k jaru mívám naloupané a nakrájené, zalité osolenou vodou v uzavřené nádobě v ledničce. Jsou o něco málo chutnější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 4. 2024 17:14
30. 4. 2024 15:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
jankohrasko uvařila před 30 minutami
Červená čočka s kuřecím masem a mrkví
lucisnice uvařila před 48 minutami
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 1 hodinou
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 2 hodinami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: brambory, fazolky zelené, sůl, pepř mletý, cibule, máslo, mouka, ocet, cukr, voda, vejce
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZJg
2 názory