Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Není nic lepšího v sychravých dnech, než talíř plný syté polévky připravené s láskou. Až před vámi bude na stole, v něm od zeleniny, luštěnin po maso vše tak akorát a navíc zalito horkým, bylinkami vonícím vývarem, hned bude den veselejší.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 20 719 kJ / 4 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 291,85 g |
Tuky | 64,05 g |
Vláknina | 735,88 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 15,07 g |
Sůl | 32,78 g |
Sacharidy | 435,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace :ReceptyOnLine.cz upraveno dle chuti a potřeby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 12. 2023 22:30
12. 12. 2023 22:18
30. 11. 2023 13:08
30. 11. 2023 12:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 46 minutami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 17 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 32 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 16 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: máslo, olej olivový, cibule červená, prsa kuřecí, mrkev, celer, pórek, rajče, vývar kuřecí, špenát čerstvý, česnek sušený, sůl, pepř mletý, fazole bílé, libeček
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmEk
4 názory