Křehoučký vepřový bůček
Dokřupava vypečený bůček si zaslouží zajímavé dochucení. K tomu nám pomůžou nejen ústřicová a sójová omáčka, ale také česnek se zázvorem a badyán. Opravdu netradiční spojení chutí. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 920 kJ / 2 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,54 g |
Tuky | 208,42 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 367 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 13,60 g |
Sacharidy | 71,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Bůček volíme dobře masitý, nebudeme přece servírovat vyškvařené sádlo. Dobu vaření samozřejmě přizpůsobíme schopnostem naší plotny. Nesolíme, omáčky sůl v pohodě zastoupí. Tento recept i s fotopostupem najdete také na www.mojetara.cz/recipe/krehky-veprovy-bucek-prekvapeni-s-ryzi/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 10. 2023 08:37
13. 10. 2023 18:48
13. 10. 2023 13:30
Hvězdičky letí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 8 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 32 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 54 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: bůček bez kosti, cibule, česnek, zázvor čerstvý, cibulka jarní, cukr, badyán, pepř černý, sojová omáčka světlá, ústřicová omáčka
Křehoučký vepřový bůček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJpRk
3 názory