Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Zvěřina si zaslouží zvýšenou kuchařovu péči. Jelení maso je kvalitní, zdravější než jakékoliv jiné, byť lépe dostupné. Potřebuje odležet, nakořenit a pečlivě dokončit tepelnou úpravu. Pak si ji vychutnáte s plnou parádou.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 731 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,70 g |
Tuky | 118,67 g |
Vláknina | 11,59 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 11. 2023 19:24
23. 11. 2023 22:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 53 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Suroviny: maso, slanina uzená, česnek, cibule, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, džem rybízová, vývar hovězí, citron, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín celý, rozmarýn
Špikovaná jeleninka v tlakovém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpKrm
2 názory