Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice na slanině a pórku

Krkovice je jedna z nejpoužívanějších částí z výsekových mas. Jedná se o sval mírně prorostlý tukem, proto je maso šťavnaté. Je jen na vás, jakou si zvolíte přílohu k tomuto masu připravenému v pomalém hrnci.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 210 min

240 min (30 min příprava + 210 min tepelná úprava)

29. 1. 2023 21:13

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 043 kJ / 2 639 kcal
Bílkoviny134,36 g
Tuky206,57 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 3,29 g
Sůl9,60 g
Sacharidy54,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 5. 2023 20:40

Sarka91: A já děkuji za hezký komentář:-8Moc mě potěšil:-K

Sarka91

4. 5. 2023 19:41

Děkuji za recept. Moc jsme si pochutnali :)

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 2. 2023 20:34

RubyRom: Marie Svarcova: Moc děkuji:-K

RubyRom RubyRom

30. 1. 2023 19:55

Skvěle navařeno:yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 1. 2023 10:25

:-)<3:yes::yes::-K moc pěkně jsi navařila :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, slanina, pórek, sádlo, omáčka worcesterová, voda, máslo, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice na slanině a pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR23z