Vepřová pečeně na mrkvi s cibulí
Dobře upečené šťavnaté maso v celku je jednou ze zkušebních met začínajících kuchařů. Vyzkoušejte připravit špalík vepřového s mrkví a cibulí. Pokud se vám povede, budete se rádi k takové úpravě vracet.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 873 kJ / 2 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,17 g |
Tuky | 120,65 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 735 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 22,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Když máte doma ještě petržel, šup tam s ní taky!
Tento recept dělám léta letoucí, nikdy jsem nepřikrývala a vždy se upeklo do šťavnata. Nejlepší příloha je jemná bramborová kaše.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2023 06:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 51 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Další recepty
Suroviny: pečeně vepřová, mrkev, cibule, máslo, koření provensálské, rozmarýn čerstvý, olej olivový, sůl, pepř, voda
Vepřová pečeně na mrkvi s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kxLN
1 názor