Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na špeku a tymiánu

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 50 min

85 min (35 min příprava + 50 min tepelná úprava)

28. 3. 2023 18:04

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 466 kJ / 1 545 kcal
Bílkoviny166,59 g
Tuky84,40 g
Vláknina11,64 g
Cholesterol 349 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,75 g
Sacharidy27,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaromira18 Jaromira18

29. 3. 2023 15:07

Moc se mi to líbí, kde je tymián, tak je to dobrůtka.:yes:

RubyRom RubyRom

29. 3. 2023 10:08

Marie Svarcova: Děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 3. 2023 09:11

:-)<3:yes::yes: výborné :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, sádlo, sůl, pepř, cibule, česnek, špek, tymián sušený, vývar masový, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové maso na špeku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2og0